twobees

ON TOUR - BALTIC RALLY 2018

Goede doel Dream4kids

Deze organisatie zet zich in voor kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Denk aan “rouwverwerking, vechtscheidingen, misbruik, mishandeling, verwaarlozing”. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens. Ze krijgen hierdoor weer moed en energie om in dromen te geloven.

Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50% van de kinderen te kampen met een trauma. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan de gebeurtenis, is een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Een droomdag is een klein maar belangrijk onderdeel van deze begeleiding. Een droomdag doorbreekt de negatieve spiraal waarin het kind zich bevindt. Na zo’n dag durft een kind weer te geloven en te dromen.

KEES:

Als oud-bestuurder en dreamchaser heb ik de stichting Dream4Kids van dichtbij mee mogen maken en heb ik gezien wat deze fantastische organisatie allemaal moet doen om een droomdag te organiseren voor deze kwetsbare doelgroep. Zo’n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan hun vertrouwen in de wereld. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven, en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft.

Kees en Hèlen:

"Je donatie wordt erg gewaardeerd en volledig besteed aan het realiseren van deze droomdagen"

Donaties

Doelbedrag: € 1.500

Totaal donaties: € 980,-

€ 300 is nodig voor 1 droomdag

 
Contact

Team: TwoBees

Kees en Hèlen Berkelmans

​​

Kees: 06 54 33 86 22

Hèlen: 06 46 01 25 85​

info@twobees-ontour.nl

Volg ons avontuur ook op Facebook:

  • Two Bees Facebook

© 2020 webdesign Daisy Renders - www.beeldmaakster.nl

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht *