twobees

ON TOUR - BALTIC RALLY 2018

OVER kees

Hallo, mijn naam is Kees Berkelmans. Het woord ondernemer past mij uitstekend, ik heb een eigen bedrijf en daarnaast zeer ondernemend op meerdere gebieden. Heel mijn leven ben ik al met auto’s bezig wat uiteindelijk geleid heeft tot een uit de hand gelopen hobby. Mijn overige hobby’s en interesses liggen met name in de muziek/entertainment en het organiseren van events. Door de jaren heen heb ik al vaak op de buhne gestaan als zanger of presentator. Sinds een paar jaar ben ik betrokken bij het begeleiden van de jeugd op dit vlak. Aan diverse plaatselijke initiatieven draag ik mijn steentje bij. Op vakantie gaan met mijn vrouw of vrienden, daar maak ik graag tijd voor vrij.

Kees Berkelmans

over

Hèlen:

Hèlen Berkelmans

Hallo, mijn naam is Hèlen Berkelmans. Kees en ik hebben samen 3 kinderen, 1 dochter (26 jaar) en 2 zoons (25 en 22 jaar), en een hond. We wonen in het mooie dorpje Liempde, tussen Den Bosch en Eindhoven. Voor mij zitten er te weinig uren in een dag. Binnen ons bedrijf verzorg ik o.a. de administratie. Daarnaast werk ik bij gemeente Boxtel & Sint Michielsgestel en manage ik het huishouden. Nogal wat vrije tijd besteed ik aan mijn handbalvereniging HCB'92 uit Boxtel. Mijn hond Flip, pas 1 jaar oud, krijgt ook de nodige aandacht, en als er dan nog tijd over is mag ik graag creatief bezig zijn. Quality-time met ons gezin vind ik heel fijn. Meedoen aan een rally vind ik meer een mannending, maar mooie reizen maken we altijd samen, dus vandaar dat ik meega. Verder zijn we al 33 jaar een goed team op vele fronten dus deze klus gaan we ook klaren. Navigeren en het reisverslag bijhouden zullen mijn hoofdtaken zijn. 

Twobees

Onze bus

Zoals jullie kunnen lezen zijn we beide druk bezette mensen, oftewel 2 bezige bijen. Voor de rally moesten we een teamnaam verzinnen. Die was snel gevonden, we vonden "TwoBees" heel toepasselijk. Enerzijds 2x de eerste letter van onze achternaam maar ook van 2 bij-tjes.

Jullie kunnen ons herkennen aan onderstaand logo.

 
Contact

Team: TwoBees

Kees en Hèlen Berkelmans

​​

Kees: 06 54 33 86 22

Hèlen: 06 46 01 25 85​

info@twobees-ontour.nl

Volg ons avontuur ook op Facebook:

  • Two Bees Facebook

© 2020 webdesign Daisy Renders - www.beeldmaakster.nl

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht *